FAQ

FAQ

Έχετε ερωτήσεις για εμάς;

Είστε στο σωστό σημείο! Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να ρωτήσετε. Συγκεντρώσαμε ήδη τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε προκειμένου να σας διευκολύνουμε.

1. Τι σημαίνει ότι το WorkSpot παρέχει φορολογική έδρα; + -

Προκειμένου να πραγματοποιήσει ένας επαγγελματίας έναρξη λειτουργίας στην εφορία, χρειάζεται να έχει μία φορολογική έδρα. Δηλαδή να έχει μισθωμένο έναν χώρο από τον οποίο να εκτελεί την εργασία του. Με την παροχή φορολογικής έδρας πέραν του ότι έχετε στη διάθεσή σας έναν χώρο εργασίας με ένα ενιαίο χαμηλό κόστος που περιλαμβάνει όλα τα έξοδα του χώρου, λαμβάνετε και το σχετικό μισθωτήριο το οποίο επικυρώνεται μέσω του Taxis.

2. Ποιους εξυπηρετεί η φορολογική έδρα; + -

Η παροχή οικονομικής φορολογικής έδρας είναι μια υπηρεσία από την οποία μπορούν να επωφεληθούν μεταξύ άλλων οι ελεύθεροι επαγγελματίες, digital nomads, επαγγελματίες που διαθέτουν e-shops και χρειάζονται χώρους για να αποθηκεύουν τα προϊόντα τους, αλλά και startups που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο χώρο των επιχειρήσεων.

3. Ποια επιπλέον προνόμια έχω με το πακέτο που θα επιλέξω; + -

Πέρα από τις βασικές παροχές που αφορούν το χώρο, τον εξοπλισμό, το internet, τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, την καθαριότητα του χώρου, τον απεριόριστο καφέ κ.ο.κ. υπάρχουν δύο βασικά προνόμια που θα έχετε, ανεξάρτητα από το πακέτο που θα επιλέξετε. Αυτά είναι η δωρεάν διαχείριση της αλληλογραφίας σας από εμάς, αλλά και προνομιακές τιμές για θέση στάθμευσης και άλλων υπηρεσιών από το δίκτυο συνεργατών μας.

4. Υπάρχουν περιορισμοί για τις κρατήσεις του meeting room; + -

Για κρατήσεις του χώρου του meeting room είναι σημαντικό να κάνετε ζήτηση εγκαίρως, το αργότερο μία ημέρα νωρίτερα από την ημέρα που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Ο ελάχιστος χρόνος μίσθωσης είναι 2 ώρες, ενώ για half day & full day κρατήσεις εφαρμόζονται ειδικές εκπτώσεις. Οι διαθέσιμες ώρες μίσθωσης είναι μεταξύ 09.00-18.00 Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε περίπτωση που χρειάζεστε τον χώρο πέραν του σταθερού ωραρίου ή Σάββατο, εφόσον είναι διαθέσιμος, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης.

5. Θα έχει ο καθένας τον προσωπικό του χώρο στο WorkSpot; + -

Υπάρχουν δύο βασικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε όταν θα έρθει η ώρα να διαλέξετε το πακέτο που σας εξυπηρετεί. Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε μίσθωση εξοπλισμένου γραφείου αποκλειστικής χρήσης σε κοινόχρηστο χώρο. Σε αυτό θα έχετε τη δική σας σταθερή θέση και θα εργάζεστε στον ίδιο χώρο με άλλους επαγγελματίες. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε ένα ιδιωτικό γραφείο αποκλειστικής χρήσης στο οποίο θα βρίσκεστε μόνο εσείς και οι συνεργάτες σας.

6. Υπάρχουν άλλοι περιορισμοί που θα ήταν καλό να γνωρίζει κανείς; + -

Κάτι σημαντικό που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο coworking space Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 18:00. Επίσης, αν θέλετε να κάνετε κράτηση για το meeting room, θα ήταν καλό να μην την κάνετε την ίδια μέρα, προκειμένου να μπορέσετε να εξασφαλίσετε ότι θα υπάρχει διαθεσιμότητα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι για να εργαστείτε σε έναν από τους κοινόχρηστους χώρους μας, θα πρέπει να τηρούνται όλες οι εκάστοτε οδηγίες αναφορικά με την πρόληψη κατά του Covid-19.

7. Τα κατοικίδια επιτρέπονται; + -

Λατρεύουμε τα κατοικίδια! Βέβαια, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άνεση όλων, επιτρέπουμε την πρόσβασή τους στο coworking space σε μια περίπτωση. Θα πρέπει να μην βρίσκονται στους κοινόχρηστους χώρους, αλλά να έχετε μισθώσει το δικό σας γραφείο, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε με την άνεσή σας, συντροφιά με το αγαπημένο σας κατοικίδιο νοουμένου ότι δεν ενοχλεί τους υπόλοιπους εργαζομένους των γραφείων.

8. Πώς διαχειρίζεται το coworking space το ζήτημα του Covid-19; + -

Φροντίζουμε σε καθημερινή βάση για την απολύμανση όλων των κοινόχρηστων χώρων. Επιπρόσθετα, έχουμε προνοήσει προκειμένου τα γραφεία να έχουν είτε τις απαραίτητες αποστάσεις, είτε να διαθέτουν τα κατάλληλα προστατευτικά. Όλα τα γραφεία μας διαθέτουν παράθυρα για φυσικό αερισμό. Προκειμένου να εργάζεστε στους χώρους του WorkSpot, θα πρέπει να έχετε πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή να έχετε αρνητικό rapid test των τελευταίων 48 ωρών. Σε κάθε περίπτωση, μεριμνούμε προκειμένου να τηρούνται στο ακέραιο οι εκάστοτε υγειονομικές οδηγίες.

9. Αναπτύσσομαι και χρειάζομαι επιπλέον θέσεις εργασίας, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; + -

Σε οποιαδήποτε φάση του συμβολαίου σας μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς κανέναν περιορισμό. Χαιρόμαστε να σας βλέπουμε να αναπτύσσεστε!

10. Δεν χρειάζομαι πια τον ίδιο αριθμό θέσεων εργασίας, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; + -

Στην περίπτωση που θέλετε να μειώσετε τον αριθμό θέσεων εργασίας για τις οποίες έχετε συμφωνήσει στο συμβόλαιό σας, μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, αλλά η διαφορά που προκύπτει μετατρέπεται σε επιπλέον διάρκεια στο πακέτο που θα διατηρήσετε.

11. Τι χαρακτηριστικά έχει το desktop που παρέχετε; + -

Το desktop που μπορεί να σας παρέχει το WorkSpot, ως add-on υπηρεσία, έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Δίσκος 256 SSD
  • RAM 4 GB
  • Microsoft Office

Σε περίπτωση που έχετε κάποια ειδική ανάγκη, είμαστε στη διάθεσή σας, να το συζητήσουμε και να βρούμε μία λύση που να σας εξυπηρετεί, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Είμαστε εδώ να σας καλύψουμε

Για τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες σας, παρέχουμε ευέλικτες και προσωποποιημένες λύσεις!

WORKSPOT COWORKING SPACE ATHENS ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΔΡΑ virtual office πακέτα pricing plans
Φορολογική Έδρα & Virtual Office

ΑΠΟ 29€ / ΜΗΝΑ

WORKSPOT COWORKING SPACE ATHENS ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΔΡΑ 15
Θέση Εργασίας Αποκλειστικής Χρήσης

ΑΠΟ 119€ / ΜΗΝΑ

WORKSPOT COWORKING SPACE ATHENS ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΔΡΑ ευέλικτα γραφεία
Ιδιωτικό Γραφείο με 3, 4 ή και 5 Θέσεις εργασίας

ΑΠΟ 339€ / ΜΗΝΑ

WORKSPOT COWORKING SPACE ATHENS ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΔΡΑ ΚΑΙ MEETING ROOM

ΠΛΑΝΑ

Πίσω από κάθε νέο σας επαγγελματικό βήμα, έχουμε και από μία λύση προσωπικά για εσάς!

Close
Close
workspot white logo

CoWorking Space όπως θα έπρεπε να είναι!

Συνεργασία & Networking! Ένα coworking space είναι ο ορισμός της συνεργασίας, της αλληλοϋποστήριξης και της επιθυμίας να προοδεύσουμε μαζί.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας